Кохай мене душею і словами,
Кохай мене у радості й журбі.
Закоханий у тебе до безтями,
Безсилий я пручатися тобі.
Від щирості і щедрості твоєї,
Напевно, зупинився часомір.
З останніх сил пливу за течією
Твого чуття рокам наперекір.
Яка різниця – що на циферблаті,
Коли злились докупи ночі й дні.
Допоки є бажання в нас кохати,
Ми старості повторюємо: - Ні!..
17.06.11.
|