Летіть мої мрії, летіть, Спиняючи наче зорю, Та милому ви розкажіть, Як я його сильно люблю. Мій милий, чи вас він почує? Чи зможе він вас зрозуміти? Одне лише знати хочу я, Чи здатен він мрії любити?
Ні, я питаю взагалі, "Чи здатен він мрії любити?"бо це тільки мрії про ніздійсненне кохання, дякую вам за коментар, завжди рада бачити вас на власній сторінці.
То Ви пані майже національний виробник,усе у Вас є.все своє.То є добре.А ще я люблю горівки багато,оселедців багато,вареників багато(жарт,так робили заказ козаки у шинкаря в фільмі" Пропавша грамота",рекомендую,буде час подивіться).А якщо без жартів, пора вже нам їздити одні до одних в гості,а не слухати ту неправду ,що нам з Вами говорять. Різдвяні свята якраз підходять.То як?
Я тільки за, Україна повинна бути їдина, чому б не почати саме з нас? Але ж час вже відпочівати, бо прийдуть завтра мої Красуня, Ласуня та Мілка і в віконце мукатимуть: Господиня, вставай, вночі спати треба, а ні в інтернеті сидіти, му. Дякую за веселу розмову, доброї вам ночі.
Навіть в безнадії Перспективні мрії. Тільки б оті "милі" Справді були щирі. Мрії ці ловили І в любові жили.
Змістовні і зворушливі Ваші твори. Трішки підводить технічна сторона в реалізації творчих задумів. Але ця справа наживна. Головне, якщо серце щемить тоді варто творить.
Дуже гарно тема, а головне вічна. Реште у приваті.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")