Заходить сонце за обрій, Пташки у гаю співають. Я знову піду в діброву, Тебе я там зачекаю.
А ти красива та пишна Виходиш, мов з небокраю, Змахнеш рукою своєю, Мене здаля привітаєш.
Підійдеш ближче – красуня! Обніму стан твій дівочий, Торкнуся я твої коси - І привітатись не схочем,–
Зільємся ми в поцілунку, В міцнім і палко-гарячім... А потім знову і знову Буду тебе пригортати.
І ясен місяць на небі буде світити нам ясно, Стара і мудра тополя від злого ока ховати, Нам листом жовтогарячим стежини вкриті так рясно. “Тебе кохаю» ,- я скажу і буду знов цілувати.
Є відчуття поезії, треба працювати над технікою віршування: ритмом, римами, над фразуванням... Уважність нікому не зашкодить... Є чимало різних огріхів: зільємся-зіллємося, торкнуся я твої коси? Мабуть, корисно буде частіше заглядати в посібники з української мови та різні словники... Бо, як сказав Максим Рильський, словник - це пишний яр, а не сумне провалля...
Дякую за теплі і напутні слова, я і сам інколи помічаю, що знаю що сказати,але не знаю як... тобто, то "суржик" лізе в голову, то ще щось.. не знати звідки воно й береться.. Мабуть з телевізора))) Дуже дякую "вчитись ніколи не пізно"
Мені сподобався вірш. Щодо помилок, скажу так: не помиляється той, хто не працює, але я прошу прислухатися до коментаря п.Івана і зробити розумні висновки.
Дякую за відгук, дуже приємно! Звісно я згоден на всі 150%!!!Для того я і зареєструвався на сайті, щоб повчитись...скажем є вірш як цей, вроді і тема, і рима, а чогось бракує.. тому я вдячний за настанови.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")