Гарно, але вже дуже по дорослому звучать акорди вірша. Ще дуже ваш вік молодий, а вже такі відчуття. Бувало у ваші роки скільки б не наробилася, а встанеш зранку і ніби й нічого не було.Цей вірш для мене.Дякую!
Пані Катерино, навіть не знаю... Я просто написала про той стан, коли вже минули почуття до людини. Таке буває в різному віці. Я від усієї душі дякую Вам за увагу!!!
Дякую Вам, Оксано, за гарний відгук! Не одразу помітила... Мені дуже приємно!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")