Знайди мене... Відкрий в мені єдину, чарівну, неповторну, ніжну Твою царівну і твою рабиню, Дружину вірну і коханку грішну. Пізнай мене... Знайди оті глибини, де ще ніхто ніколи не бував, Бо час іде, бо час біжить невпинно І досі вітер губи цілував. Цілуй мене... Цілуй, щоб я відчула блаженство, святість, насолоду, гріх. В обійми долі і твої пірнула І зраду не пускала на поріг. Люби мене... Кохай мене так міцно, Щоб я завжди на двох ногах стояла Життя це мить,лише любов- на вічно Збуди її,вона десь задрімала.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")