Сніг за вікном, ми зіграли в мовчанки,
Тиша породжує біль,
Сива зима накриває фіранки,
Сліпить в очах заметіль.
Сніг за вікном, ти шукаєш причини
Вийти з кімнати повік,
Холодом січня сумні хуртовини
Сліз заморозять потік.
Хочеш піти…Залишись хоч на вечір,
Бачиш, надворі зима?...
Сніг упаде на твої ніжні плечі,
Темно довкола, пітьма.
Ясним вогнем місяць в небі палає,
Та не зігріє вже нас,
З льоду стріла наше щастя вбиває
В передсвятковий цей час.
Тануть на вікнах морозу картини,
Тане твій образ, як лід,
Сніг за вікном, ти виходиш з хатини
Холоду зимному вслід.
|