Мені все байдуже: і ти, І те,що ми тепер не разом. Я знов у хвилях самоти, Але без присмаку образи. Кінець історії настав, Хоч і не той, що я чекала. Змінивсь приречений фінал, Який нам доля переграла. Також змінилися і ми – Ти вже не той,що був раніше. Мене на волю відпусти, Зі мною буде тільки гірше! Чому ти став такий чужий? - Сама тебе цьому навчила. Я добре знала, що ти - мій, Але погано приручила.
Вірш гарно читається, але тема його з присмаком розчарування. Шкода ЛГ, що так холодно сприймає розрив у відношеннях, та все ж чується нота жалю. Чи може тільки за дрисурою?
Мені, ти, ми, я, я, нам, ми, ти, той, мене, мною, ти, такий, тебе, я, мій, - це перелік займенників присутніх у вірші, чи не багато їх, Іро, для одного твору?..
"Зі мною буде тільки гірше! "- це що ще таке, Ірусю?- не впізнаю вам притаманного оптимізму.Гірше завжди прирученому, або здичавілому....хай йому грець.
Видко, що вірш давній. Тобто я б здивувався якби взнав,що він написаний нещодавно. Ідея зрозуміла, навіть близька . Взагалі добре, але за змінивсь : "ПОКУСАЮ"
хороший вірш!=) можливо, варто було б його прикрасити більшою кількістю епітетів, а то дещо прямолінійно.. хоча може то і так треба "прямо в очі правду"??) і я не зовсім певен, щодо рими в останньому стовчику "чужий-мій". Вірш мелодичний та цікавий, а ось ця рима вкінці трошки збила з ритму.. Успіхів Вам та нових віршів!!=)
Дякую, Іване. Чужий - мій це співзвучність. Тут я згодна, але міняти не буду ,принаймні покищо. Ци слова несуть в собі значне смислове навантаженя. Спасибі за відгук.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")