Сідало сонце, десь за гай, Туман піднявся над рікою, Неначе казки дивний рай Манив, невидимо, рукою. Купалося, твоє лице У світлі променя скісного, Як малював хтось олівцем Там, на тлі неба золотого… Горнулась зніжено рука, Даруючи любов і ласку… Плескала хвилями ріка, Нас, закликаючи, у казку…
Як у Вас казково вимальовано усе п. Катрусю.Чудове бачення заходу сонця- просто картина ціла виписана! Але правильніше буде не на "фоні" неба, а на" тлі".Не "зазиваю", а "закликаю". І трішки тре наголоси поправити.
Дякую, п.Роксолано, за теплий коментар!Не знаю чим вам не сподобалося слово зазивати? Українське і ніби виконує правильну функцію наприклад: милуватися піонами – означає зазивати щастя й спокій у свій будинок. Наголоси? Які? А фон-так, не угледіла.
радо б поринув у казку,та реальність задавляє.Я все одно схиляюся ,що романтика активності краща.А за настрій -спасибі!Як ви мене коментували-що кому,а курці просо.Я все одно -хочу бути молодшим...років на 30,а молодість-це бажання змін.
Дуже дякую,п.Артуре,що читаєте мої вірші.Я також рахую себе невиправним романтиком.Молодим хотіти і бути то є велика різниця.Змін на сьогоднішній день хочуть всі, незалежно від віку, тільки молоді ці зміни вирішують в більшості кулаками, кров'ю (революції, війни,демонстрації) а люди з досвідом роблять ці зміни більш лояльно, та й Творець наш ніколи не закликав до боротьби, згадайте вчення Ісуса.Наш світ-то є зреалізовані чиїсь думки і якщо ми навчимося правильно думати, то ми змінимо світ на такий який ми захочемо.Успіху!
Я також добропорядний християнин(таким себе хочу вважати,а решта...Бог знає),але треба глибше задуматися над такми словами..."приніс не мир ,а меч",а головне не перекручувати "підставляти другу щоку",коли б нам правильно трактували,то не було б ворожої навали.Вибачте не знаю якої ви конфесії,але я НЕ ЄГОВІСТ,якому байдужі і влада і народ,...а по суті і Бог...Вдячний що вислухаєте мене.Вам успіхів і більшої віри і у себе і у наш народ...Я вже не кажу віри в БОГА!!!
Бачу,п.Артеме, у нас появилося щось спільне, я також православна християнка. Слова про меч і щоку писав не Бог, а люди, яким було це вигідно.Ви 100% праві, що якби нам правильно трактували Святе писання, то ми б не були в такому тупику.Я знаю одне, ми маємо право захищатися, але не нападати. Успіху!
прекрасний вірш!Гарна казка, пані Катерино..)) аж не знаю що написати, переповнюють емоції від прочитання цього твору..)) тому скажу лише одне - 5.0. і мої щирі вітання!!)
Дуже вдячна,п.Василю, що ви завітали! Рада вас бачити.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")