Перетерплю, переболію, перезабуду, що було, - і приведу, мабуть, повію в своє прокурене житло... Василю таке подобається?.. Катю, вірш сподобався, не лукавлю, лише два перші рядочки останньої стопи мені чомусь не до вподоби...
Дякую,п.Вікторе! Здивована, чому ви так скептично відреагували на слова п.Василя.Кожний має право на свої вподобання.Я роблю висновок, що ті слова з вірша вам теж не довподоби.Тепер про рядочки, що ви пишите.За логікою, ці слова-продовження попереднього катрена, може ви їх бачите в іншому ракурсі, то підкажіть, я побачила саме так.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")