Навіщо дивишся з під лоба? Невже не бачиш пустоту? В очах твоїх нестримна злоба, А я чекала доброту. Колись чекала на взаємність, Сьогодні ж я від тебе йду.
Привіт, Жіноча Незалежність, Стерплю і щастя і біду.
"Майже пішла, Майже забула, Потім вернулась , Не в силі піти..."Перегукуються рядочки мого вірша з вашим,але у вашому рішучість ,а в моєму вагання ,гарний вірш,молодчинка.
Навіщо дивишся з під лоба? Невже не бачиш порожнечі? В твоїх очах - нестримна злоба, А ще - чуття швидкої втечі. Колись чекала на взаємність, Сьогодні ж я тебе покину.
Привіт, Жіноча Незалежність, Збагнула я нарешті - КИМ Є!
На рахунок порожнечі, мабуть прислухають, бо "пустота" ну якось русизмом попахує:) на рахунок втечі - хм.. не знаю, в цьому вірші хотіла показати, що він геть не збирається від мене йти, він просто користується мною, тим самим проявляє жорстокість і байдужість, типу господар і його прислуга. були часи, коли поруч була людина, яка насправді не любила мене а користувалась мною і її це задовольняло, ось тільки я вже чомусь цього терпіти не змогла. тому такий вірш!!!
спочатку думаю, хм... треба щось дописати, а то якийсь дуже малесенький вірш...сіла, перечитала декілька разів і зрозуміла, що сюди більше нічого не потрібно, все, що потрібно - сказано...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")