Привіт!Не знала,що буваєш тут,пробач. (І подумки-інакше би сюди я-ні ногою) Як справи?Вибач,та подай мені мій плащ. Знаєш,все просто супер.О,красуня ця з тобою?
Що?Злюсь?!На тебе?!Ні,тобі,мабуть,здалось. Усе ж в минулому.І,віриш...я за тебе рада. Ви гарно дивитесь.Ну так,в нас не зрослось... Спішу.Ти бережи її-моя тобі порада.
Зустрінемось?!Це не найкраща думка. Ми друзі?!Ти не друг мені,прости. Все,я пішла.Ледь не забула сумку. Не проводжай,не треба.Відпусти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")