А ти була солодкою на дотик із ароматом оклику, без дна.... усі гукали : "Дівчино а хто ти?" І я тебе спочатку не впізнав. Таки була крикливою для ока, а звідкіля принесена? Хтозна... Одні кричали: "Знаєм, знаєм хто ти" !!! Лиш я тебе і досі не пізнав. Уже тікаєш? Нумо! Постривай! Зажди хвилину, чуєш но, Агов! Я, дівчино, тебе ще не впізнав. -"Не дивно, хлопче, я чужа любов"
|