Чудово,багатообразно, колоритно!Хочу лишень запитатися: чи Ви свідомо змінюєте ритм вірша? Чи просто не вважаєте це за суттєве? Тут дуже легко піDкорuгувати форму і це б виглядало ще більш промовисто, аніж є вже.Або інший варіант: надати віршу легкої, невимушеної форми неритмізованих композицій і не ділити на строфи.Як Ви вважаєте,п. Валентино? за дух вірша - 12 балів.
спробуйте прочитати в ритмі мого "дихання"... думаю, десь ми з Вами в питанні наголосів не співпадаємо... усе стало б на місце, якби я прочитала вірша "вголос"... дякую за візит і турботливі поради. з симпатією -- автор.
і не т реба вміти критикувати, краще навчатися -- любити... думаю, у вас все вийде... подаю Вам руку для привітального дотику...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")