злі сльози дістають всіх, тут Ви праві... з Вашого дозволу, нагадаю Вам відомий діалог Діогена і Олександра Македонського біля "входу" в глиняний водонос, у якому мешкав філософ: -- Все, що поросиш -- отримаєш (Македонський) --,..То відійди трохи вбік, бо ти мені сонце затуляєш (попросив Діоген). і жодних злих сліз... хоча, кожен знаходить те, що шукає... дякую...
всі ми -- Люди -- як смарагди... то ж, вдивляючись одне в одного, починаємо відчувати взаємну глибину... дякую, що завітали на гостину, пане Мартине...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")