"Княгине в білих горностаях! Прийшла збирать податки з душ? Ти ж бачиш, я його кохаю: Мене візьми -- його не руш." Валентино, розчулилася до сліз...! Гарно! І знаєте що?- Ваші вірші- інтелектуали, тут в кожен образ наповнений не просто уявленнями аморфними, а підкуті серйозними знаннями. Я вражена і зачарована! Дякую!!!
Приєднаюсь до слв Роксолани ... Прекрасний вірш . Але чому ,Ви його не виставили на АНУМО? Відкрийте його для усіх, нас з Роксоланою ,,просто мабудь цікавість сюди привела ... А у вірші -два крила !
дякую, пане Мартине! а як це зробити -- "виставити на АНУМО, для всіх"? що маєте на увазі -- проконсультуйте, як Ваша ласка, а то мабуть я кудись не туди вірші одсилаю...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")