Отруєним списом убита любов На війнах розлуки й кохання. Гуділа земля від залізних підков, Що били надії останні, Та гнівний я, боляче, голос твій чув За гулом щитів, металевих кольчуг, Хотів рятувати…не треба, це ж ти – Всі війни почала, спалила мости, Це твої війська затоптали любов, Твої воєводи убили надію. Вже серцю не скинуть важких тих оков, Що в нього забрали і щастя, і мрію… Життя це – війна, весь світ – поле бою, Любов, що ніколи не стане тобою… Лише почуття оповите журбою, Змордоване й вбите твоєю війною.
|