Я твоє Сонце на
земних стежках.
Ти моїм сяйвом переповни душу,
Розтанеш наче сніг в моїх руках –
В обіймах теплих захистити
мушу!
Я твоє Небо. Птахом
рвись у вись.
Крилом до мене ніжно
доторкнися
До почуттів
високих дотягнись –
Дощем кохання щиро ти
умийся.
Я твоє Море. Потони в
очах,
Будь парусом моїм в
біжучих хвилях.
Бо відблиск щастя,
хоч, бува, в сльозах
Не подола ніяка вража
сила.
Прийми мій, витканий
у росах цвіт,
Я проросла, щоб
стрітися з тобою.
Я – в швидкоплинному житті лиш мить –
Пізнай мене і забери
з собою!
|