Я гадаю, що не випадково
В серце ти постукала мені
Поглядом грайливо – загадковим,
Думи обриваючи сумні.
Недаремно сміхом чарувала
В безгомінні давньому мій слух,
Бо уже в самотності навалі,
Безпорадний, мало не оглух.
Незабаром я зберу пожитки,
Пересуду геть не боячись, -
І піду шукати ніг відбитки
Тих, які привабили колись…
14.12.11
|