В "російську рулетку" зіграли з коханням, у спробі найпершій шарахнув заряд. Повільно втопаємо, наче Титанік до царства міфічних ундино - наяд.
Побіжно ми грузним якраз серед ночі, де вже не один корабель затонув. Он Гера із Зевсом єхидно регочуть, спіднизу глумливо сміється Нептун.
Наразі ж ректися запізно на зброю - А того обрала? - Чи вибрав я ту? Хіба ми не знали ще досі з тобою : Амур, той ніколи не б"є в холосту.
|