Наодинці ми вперше - це тисне. Ляю в келих, не бачу країв. А в очах твоїх чорних у блиску відбиваються сірі мої. В грудях серце запалює гамір, а в кімнаті мовчання, гляди: он на фоні напруги між нами в небі місяць якийсь аж блідий. Шквал емоцій підноситься вище, хоч і зімкнені наші вуста. Так багато розказує тиша, коли чорні у сірих блищать.
|