* * *
Що нам зорі ясні напророчили? Я приходжу у сни твої ночами Недосяжною і незбагненою, Із очима магічно-зеленими.
Крізь світи прилітаю лелекою, Маю доступ до тебе, далекого. Лиш мовчить янгол в небі замислено, Стежку в рай колючками хтось вистелив.
Досі ми рятувалися втечами, Та життя нас навчило вже дечого. Ми в пустелях світів не окремо є, За терпіння любов - наче премія.
Замітає снігами хурделиця, Серцем бачу - до тебе шлях стелиться, Вже птахами не будем самотніми, Наша мрія іскрить позолотою.
Я люблю твої очі із просинню, І до тебе душа моя проситься. За зневіру свою нині каюся... Чи приймеш мене ти, не вагаючись???
|