Щиросердечно дякую Вам п.Катерино! Дуже приємно чути Ваше вникнення в суть вірша - я вагалася виставляти чи ні - тому, що при прочитанні нашвидкоруч він взагалі не сприймається. А в ЛГ і в душі сніговій і за вікном сніговій але найшла, щось вчорашнє для відлиги .
- дякую вам окремо, що замітили одруківки - виправила - в мене зараз ворд без провірки, так що буду рада, якщо в подальшому мої огріхи будите замічати НАТХНЕННЯ ВАМ!!!
Весна до тебе прийшла уранці - І закружляли в шаленім танці Вітри жагучі. Весна до тебе прийшла нарешті, Її подругою тепер назвеш ти Вже неминуче. Дощі гарячі, на тебе впавши, Усі печалі з душі прогнавши, Життя прославлять. Мрії поснулі, весною снивши, Від почуттів ясних збудившись, Крила розправлять. А якщо раптом вітри недолі У твоє серце навіють болю – Ти все здолаєш, Бо в тебе світла в душі багато, Бо ти, мов зірка, вмієш сіяти, Ти – крихта раю!
Я в захваті від Вашого коментаря - вашим словам та до Бога, щоб "Весна завжди була подругою" - і Вам того ж бажаю, щоб з Вами ця подруга не розлучалася до... до... аж самої-самої глибокої старості. УДАЧІ І НАСНАГИ ВАМ!!!
Щиро дякую за такі теплі слова --- дуже приємно таке сприйняття!!! Натхнення Вам ---
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")