Правильно буде - навмання... Також на початку вірша конкретизація "...йду дорогами бездумними", а далі тверження - "...навмання - стежинами безумними", - тож гублюся в здогадках - чому вірити?..
Щиро дякую, що підмітили "навманя" в мене зараз ворд без провірки - буває все. --- 2-ге -- вірити в обох випадках -- там бездумно, а там навманя - безрозсудно --- практично одне і теж --- як в народі говорять: "голову втратила" --p.s. віршик давній -- уже з головою..
Щиро Вам дякую за розуміння --- потрібна ж в житті компенсація розуму і правильності "безшабашністю" --- як в омут, то з головою.... а дальще, як Бог поверне...
Щиро дякую! То Ви звикли до стандартів... це називається складна сплетена рима -- абввба, а "Заніжена, засніженна, розчулена" - то просто один рядочок розбитий... Натхнення Вам і нових гарних віршів.
Щиро дякую за такий короткий і приємний коментар. Та то в 70% дівчат і жінок така хода, коли вони голову втрачають... --- незрозуміло те безумство - то Божа кара чи благодать?????????
Селено, вірш Ваш містить у собі життя, він сердечний, душевний. Я рада, що мала приємність його прочитати. Але маю зауваження: у двох рядках порушено розмір і ритм. Дивіться: якщо не"До тебе йду перекоти-веснами...", а "До тебе йду я перекоти-веснами...", не "Прямцем — стежинами безумними...", а "Прямцем іду - стежинами безумними...", то буде ідеально. Ви собі проговоріть і відчуєте, про що я. Та що я Вам пояснюю, напевно, й так усе зрозуміло. :-) Але нічого не нав'язую, Ви - автор, за Вами останнє слово. :-)
Щиро Вам вдячна за таке чуйне ставлення творів (і не тільки моїх) й тонке відчуття поезії і її душі. Додатково вдячна за таке коректне редагування - я відношуся з великою повагою до таких підмітин і зауважень, тому що сама знаю де можу согрішити, практично не редагуючи чорновий варіант. І ще один + --- з боку видніше, тому буду завжди рада дружнім порадам. І ще один закон, який завжди діє "в своєму оці не видно колоди, а в чужому видно пилинку".... от цієї колоди іноді і не видно (це я про себе). НАТХНЕННЯ ВАМ І НОВИХ ГАРНИХ ВІРШІВ!
Щиро дякую - отакі ми і заніжені, і засніжені, і розчулені... --------------------------------------- Дуже приємно, що Ви виділили цей образ --- з нього якраз і народився цей маленький віршик.
НЕХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬСЯ!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")