Ти
покидай барліг, сумний ледащо,
Сьогодні
шанси є ставати кращим,
Весняний
цвіт розбив покрови льоду,
Вставай,
сонько, для себе і народу!
Цвітуть
гаї, цвіте нове майбутнє,
Зроби
в цей час щось світле, незабутнє,
Торкнися
щастя дужою рукою,
Допоки
віра мчатиме з тобою.
Надворі
квітень – брат нової ери,
Стань
режисером гарної прем’єри,
Веселка, сонце – всі тобою раді,
Не
стане більше холод на заваді.
Зітри
печаль, як лід тепло стирає,
Тоді
земля для тебе стане раєм,
Невпевненість
нехай тобі не бреше,
Вперед
хутчіш! Ти мусиш бути першим!
|