Шукаєш істину
життя?
Шукай в собі
Це відкриття,
І знай, що ти подоба Бога.
Відкрийся світу просто
так
Лиш посміхнись
Не жди відзнак
І згине кривди
зав'язь давня.
Шукай лиш правду
все життя
Не зраджуй їй
Бо то ж дитя
Тобі відкриє світ безмірний...
4 липня 2012
Любочка Паламарчук
|