Цей світ прекрасний, погляд не
відвести,
де сонце між хмаринами -
жар-птиця, -
гарячо-золотиста чарівниця
веселкові розвішує мости,
де після спеки дощ скидає краплі
в смарагдові обійми стиглих трав,
де громовисту пісню розпатрав
липневий вітер, наче пір’я чаплі.
Але я знаю – цей прекрасний світ,
сліпуче світло й темні напівтіні,
-
усе, що непідвласне і нетлінне,
прийми душею й серцем. Дивоцвіт.
Дивись на світ і радісно, і живо,
знайди в собі божественну любов.
Ти здатен, ти дійдеш першооснов.
І мрії враз здійсняться. Світлозлива
ввірветься у реальність темноти
і змінить все. Гармонія воскресне.
І посміхнеться в мудрості
небесній
для всього світу, де і я, і ти.
18.07.2012.
|