Колода карт лежала на столі.Тузи і шістки, Сімки й королі. Валети заздрісні і хитрі світські дами. Серед яких нерідко так траплялись драми. Життя кипіло: Заздрість,злість,жага. До визнання, до грошей і до влади. Мовляв,життя так швидко пробіга... І що з того, що всі ми тут - громада? Потрібно рвати, бити і товкти, Бо хто не товчений - не жив на світі. Не бились шпагами за честь вальти, Й не дарували дамам світанкових квітів. Єрархії вклонялись на віки: Є туз, є королі, а є дрібнота. Життям крутили вищії мізки, А плечі підпирала їм голота. Поки,одного разу , десь надвечір. Те сталося,чого могло б не бути. Згубилась шістка. «От нікчемная малеча» Від дам і королів було це чути... Їй не давалось права на життя! Згубилась шістка.Це ж така халепа. Згубилась шістка. Назавжди. Так треба. Колода карт летіла у сміття...
Бачу, вмієте витягати на світ Божий приховану суть речей, це приваблює. Залишається допрацювати трохи форму, а ще намагатись, аби були проміжки між словами, бо слова зливаються в одне і це трохи псує загальну картинку вірша. Не полінуйтесь, Ростиславо, це виправити, і тоді у Вас прихильників прибуде не лиш на цьому сайті
Дякую,п.Наталіє за таку конструктивну критику Приємно,що мої твори Вам сподобались.Я вперше наважилась виставити вірші на загальний огляд,тому для мене поки що все нове тут.
Ростиславо, колись завжди нам приходиться робити перший крок, це трохи лячно і бентежно водночас, та другий крок буде уже впевненішим... Тому вперед, на сяйво зір, усім вітрам наперекір!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")