Немов від смертельних ран, Душі споконвічна втома Веде люд в туман оман. Жалі полинові пити - Єдина з людських розваг, За вчинки нема одвіту, Не правда - олжа в словах. Цей світ вже давно зависнув Над прірвою ери Зла, Одні йдуть туди навмисно, Готують життя на злам, А інші бредуть сліпцями, Згубивши життєву ціль - Люд котиться стрімко в яму, Згасає свіча в руці.. Сліпі і кати, і жертви, Сліпий у Феміди лик, Життя стало гірше смерті, "Бал править" юрба калік. Глухі до волань німого, На душах - печать рабів, Утратили милість Бога, Час Ікс вже давно пробив. Почався зворотній відлік, Урвався терпець вгорі... Нещасний, нужденний світе, Крізь морок прорвись до світла, Від скверни зцілись, прозрій!
На жаль, історія не вперше знає випадки, коли нами правлять хворі і психічно, і фізично, а про душевно я вже мовчу... усі тирани були ущербними в чомусь, а народ від цього страждав, деколи ціною мільйонів людських життів... Згадується ще один вислів "кожен народ заслуговує на ту владу, яку має..." <br /> Дякую, пане Пилипе!
Життя випробовує нас - Так хоче Господь. Відточує, наче алмаз, І душу, і плоть. Життя загартовує всіх Своїм ремеслом, Щораз посилаючи гріх, Чи кинувши злом. Та в кожного Ангел є свій І свій Сатана. І в тім, що спокушує змій – Лиш наша вина. З нас кожен долає поріг Своєї біди. Життя випробовує всіх - Так буде завжди!
Нещасний, нужденний світе, Крізь морок прорвись до світла, Зцілися від скверн, прозрій!- Сильно!Пора!Скільки вже можна отак сліпцями навпомацки?Якби ж то достукатися до всіх збайдужілих...
"На душах - печать рабів, Утратили милість Бога," Прийшов час скинути ту печать і в якості співтворця під пильним оком Бога, який не перестає дарувати нам свою милість, починати будувати нову добу планети. Гостро, правдиво, сильно!
Так, час настав... Дякую, пані Катерино, за розуміння!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")