Стрілки мчать вперед щасливо, день, хвилини і години - все пройшли швиденько-любо, безтурботні часо_згуби. Стрілки мчать: у них завдання нам життя усі жадання вкласти в рамки із хвилинок, щоб не втратили стежинок. Ми ж проходимо щоденно, наче марево, буденно погляд кинувши злиденний , вічності вікно буремне. Стрілки,наймити байдужі, поглядають в наші душі.
|