* * *
І зникне краса, де тобі Явитися має потреба Замкнути себе у собі Краєчком безкрайого неба.
І стане пилинкою світ В обіймах всесвітнього бою. Лиш геній в чужому різдві Життя залишає без болю.
Та знову питатиме час, Неначебто Крішну Майтрея: "Навіщо тобі без прикрас Портрет Доріана. Не Грея”.
|