Місто, місто сірим тістом. Люд розсипане намисто, Покотивсь під грунт метристо. Знизу холодом. Нечиста! Де кОли у цьому місті. А бажанням тісно, тісно. Бетонярка крекче пісню. А ілюзії напруга злістю … Риболюди просять. -Кисню! Ходять. Бродять між споруди. Б’ються об камінні груди. В лиця, в попільниці, фури. На бігборди зирять дури. Сіре в мізках без цензури. Росте місто тісно-тісто. За коли повзе нечиста. Межі двигає навмисно. Правда викисла начисто. Де кОли у цьому місті?
Якось сумно зараз, що у місті, що в селі, Та в селі хоч якийсь простір.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")