*
* *
Герой упертий, наче бик.
Герой хитатися не звик.
Анатолій Бахута
Чи
від Місяця в безвість піти,
Чи
на ролі накласти паролі?
Тільки
каже циганка, що ти
Не
потрапиш ніколи в герої.
Бо
твоєї долоні бугри
Перетягують
неба секрети.
І
не зможеш ти вийти із гри,
Доки
щиряться в шафі скелети.
Доки
в мороці всіх ворожінь,
Поміж
поблиском пекла і раю,
Не
пірнуть у безодню чи тінь
Всі,
для кого героїв не грають.
|