*
* *
Щоосені
на яблуках гешефт.
А
"Київстар” знецінює рахунки.
Щоб
злитися з епохою пожертв,
Потрібно
відділитися від хунти.
Потрібно
записатися в ефір.
А
може, відписатися від себе.
Щодня
з твоїх надламаних офір
Кривавиться
відлученнями небо.
Нарвешся
на причинності пікет
І
знатимеш до згуби, до гризоти:
Тут
платять не за стартовий пакет,
А
фінішний ривок за горизонти.
|