На околицях світу Розплющує очі зима: Непочаті слова Із нового рядка починає. Серед натовпу з мавп - Ні одної людини нема… На околицях центру Про нас вже ніхто не згадає. На околицях світу Міняють любов лихварі; Через вікна відкриті Виходять поети і стреси… На околицях світла Давно не горять ліхтарі, А почтові скриньки Відправляють листи без адреси. На околицях світу Лишились з тобою удвох: В наших душах пропащих Гуляє обідраний вітер – Вже не вірим давно, Що над нами не стеля, а Бог… На околицях світу Є тільки околиці світу.
|