Приречені на смерть... Тому й
звемось ми: смертні,
Що кожного із нас чекає цяя
мить.
У жорнах часу мелемось, мов
зерна.
Жорстокий час - і жорна не
спинить.
Тюрма без стін, мов нескінчений
потяг,
Як не у ньому, то тебе нема.
Усі мовчать, та всі міркують
потай:
А може смерті справжньої нема.
Є інший світ, яскравий і
блискучий,
Не те, що наш земний кривавий
світ.
Я випадково - я лише попутчик,
Смерть тільки вихід - сумувать
неслід.
Чи так, чи ні, а потяг - далі,
далі.
Сьогодні тиша - завтра
круговерть.
Яка різниця, хто і як гадає?
Ми всі живі - приречені на
смерть.
.
1989
|