*
* *
Кудись
усе пішло, мов Соломон
Закинув
за вікно свою несмертність.
І
тільки на Хрещатику ОМОН
Лупцює
депутатів за упертість.
Я
знав, що цим закінчиться кіно
Із
світлом ліхтаря в кінці тунелю.
А
втім, таке завжди у нас воно —
Та
з фокусом кривим, то з паралеллю...
Хоча
нудьга знесилює процес,
Напевне,
танцюристу Співакову
Штани
допомагають зняти стрес
І
зберегти народності основу.
І
час вернути право на нічліг
І
муз усіх вернути Гіменею.
...Як
істина зіб'є мене із ніг
—
Тоді
я плазуватиму за нею.
|