Народивсь – оригіналом, не копіюй людей Життя своє наповнюй власним змістом. Сміливо йди вперед та без чужих ідей Не поспішай, крокуючи за змістом. Ти особистість - думку власну май І навіть друзі можуть дати зраду На заздрість і плітки ніколи не зважай За спиною говорять – нехай, вони позаду. Крокуй вперед, не згадуючи минуле Ним не живуть, бо в центрі майбуття Все, що було - усі давно забули Якщо упав – вставай, в цьому мета життя. Не жалій себе, хоробрим будь і сильним Постав собі мету, і вперто досягай Ідучи вперед завжди лишайся вільним Не підкоряйся іншим, а інших підкоряй.
Саме про це я й пишу, щоб Ви були оригінальною. З моїми віршами Ви маєте змогу познайомитися на цьому сайті, якщо забажаєте.До речі, де Ви бачите критику? Я просто висловила свою теж суб'єктивну думку, але якщо Ви так різко сприймаєте просте спілкування, то я прошу вибачення і більше Ваші вірші коментувати не буду.
...нмд, п. Катерино під "не оригінал" мала на увазі не скільки Вас як особистість, а скільки тему вірша...тому нижче і зазначила - "Саме про це я й пишу, щоб Ви були оригінальною"...в сенсі творчості...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")