Кораблику, кораблику,
Пливи, пливи по морю,
Знайди таку країноньку,
В якій немає горя,
В якій не плачуть матері
І не страждають діти.
Там, у в"язницях - лихварі,
Злодюги і бандити.
У ту країну відвези,
Кораблику, мене.
Там, серед Божої краси
Життя моє мине.
Поплив кораблик, повний мрій,
Шукати рай за морем
І не вернувсь. Шумить прибій.
По всьому світу горе.
|