Всі Божі праведні Закони, Для беззаконня перепони - Однакі, людям чи бджолі… Ми їх сприймаєм звідусюди, Як діти Бога, вільні люди, Як невмируща сіль Землі. Ми зерна душ оберігаєм, Йому творити помагаєм Щомиті денно і в вісні, Хоч не здогадуємось зроду, Що нам відомо це від роду. (Не всі загадочки яснІ) Під пильним оком все створіння, Бо ми - Його живе творіння, Бо в кожнім з нас - Його печать. Ждемо від Нього ми спасіння Й душі святого воскресіння. Серця надією ячать… І Він, Отець наш – Повелитель, Навчає правду всіх творити На благо Матінки – Землі, Та ми глухі, щоби злетіти, Немає правди куди діти, Сліпцями ходимо в імлі.
Вірш зачіпає душу на роздумування , хиткий цей світ без нас , без нашої доброї волі все більше страє нестримним , і якщо не спинити зло , воно буде вкорінюватися все більше на світі ! Добрі люди - єднайтеся , бо по одному нас роздусять , розчавлять , а ми сваримося постійно за якісь дурниці !
На жаль... Боїмося відкрити очі ширше, живемо, як за ширмою. Мудрі і глибинні роздуми.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")