Коли зрозумієш, що пазли законів цивілізації, це лише ситуації, технічні ідеї, а не філософська мозаїка ідеалу. І комісії з моральності не сприяють досконалості лише обмеженості. І міра твоєї свободи в довжину ланцюга в руках громади, І вільніший за тебе навіть вуличний волоцюга. І прожити одною дниною, та навіть воскреснути знову людиною, це замало, і просто по-колу. Тоді, починаєш щось робити : Можливо гримати римами, як дверима. Плювати на критику. Сміятися з класики на смітнику. І після безсонних ночей, в роздумах про природу речей, створити інший наступний зміст, і встати на повний зріст, відкривши в собі вдосконалювача, творця, зі словесного сонця, здатного світити ідеями добра всеможливими, в світах цих, і інших... І на противагу життєвій миттєвості, матеріальній малості, придумати себе багатоваріантного, в доброгармонійному поєднанні вселюдського, всесвітнього... Впіймавши вічність в досконалому, занотувати її в душі як в космічній капсулі, що полетить в інше... Коли закінчиться це. А поки, на Землі цій принадній жити радісно, повноцінно, і творити оновлену систему цінностей... В ідеях наступних світоглядів, і світобудов - анонсувати некстмодернізм. І не варто втрачати оптимізм, навіть коли заблокують редактори, і поріжуть коректори, не журитись від рішень журі про неприсудження премії. Бо в тебе є своя прерія, своя мрія, стіна, і істина. І навіть маловідомість непробудить злість, коли вдячний творцю за можливість цю - робити не кар"єру, а творити нову літературу, як план, як проект, з землями тілесними, і душевними зорями. Лише феноменальні поети висловлюють в творах планети, мов боги, що створили все у Всесвіті, і пішли... Так і ти напиши ... Застарілому, заперечливе - не. І створи щось наступне...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")