Пробач мені, світе, ці сльози сумні, Пробач за цей розпач і крики душі, В середині щось на шматки розрива, А ззовні усмішка і я не сумна. Хто спробує в душу мені зазирнути? Хто вгледить в усмішці невинну журбу? Єдину хвилинку поруч побуде, Розвіє мій сум і залишить одну. О, світе, чому ти жорстокий? Чому не смієшся ти в очі журбі? Чому не розвієш ти смутку і в ночі Ти не засяєш, як в небі зірки?
|