задум хороший і виконання непогане. закінчення трохи жорстке з точки зору толерантності. але загалом думка проходить червоною ниткою усі рядки . і це добре.
А Ви, пане Вікторе, ніколи не відчували себе у суспільстві лебедем, або білою вороною? Тому , і слова мої такі, можливо, нетолерантні... Бажаю зустрічати гарних людей у житті...
Вірш гарний, але погоджуюсь з паном Віктором - закінчення вбиває своєю зверхністю та жорстокістю. Не можна так навіть думати, лебідь буде білим допоки сам себе не занапастить...
А я вважаю, що нічого жорсткого в кінці вірша немає. Є бажання бути собою, а що довкола так багато ворон, то в житті кожної людини їх пролітає через долю чимало. І залишитись поміж них лебедем, себто, собою - то іноді дуже важливо.
Читаючи вашу поезію згадав Кузьму Скрябіна і його твір Кинули , там також є ворони ... Цікаво написано ... Порівння ворона і лебедя , ніч і день , любов і зрада ... Написано мало та багато сказано ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")