В кожного свої мотивації читання , але заглибившись в суть , можна глибоко читати ! Розуміння в глибині душі , та в кожного своє , і це добре , щоб шукати глибинну суть !
Ми, люди, дуже нетерплячі, хочемо все і зараз, вже не приймаємо день, бо "я хочу лише ніч … "(не розумію), але історія вершиться не одним поколінням...
Філософія читається в рядках.Є де-кілька зауваженеь, змінити: "розпрягти" на "запрягти", " вистачить правди,- лише моєї." В такому варіанті був би визначений логічний зв*язок. Але, це мооє особисте бачення, право завжди за автором.
Розпрягти війною господарського плуга - написано правильно , бо коли війна приходить , вона розпрягає мир , і нищить плуга , потребонька правильно вчитуватись , щоб краще розумітись ...
Дякую всім за зауваження , порадоньки і коментарі , глибока логіка - читається серденьком і душею , бо написано від серденька для душі ... Але головне що прочитали - це для мене головне
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")