"На сплюндрованій, грішній Землі." малюється страшна картина, як з американського блокбастера. Ваш ЛГ,п.Таміло, геть впав у відчай, але не все так страшно, буде ще свято і на нашій вулиці, і дарма він нехтує допомогою Бога, бо тільки Він один знає вихід із цієї ситуації.
Розпач, самота, зневіра, безнадія, зажура - кого вони обминули на віку. Їх треба просто перейти, як болото. Й або сягнути берега, або застрягнути в трясовині - всяко буває в житті. Треба, напевно, знати стежку через болото. І та стежка - віра в себе.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")