Мірочко, Ви знаєте, поезія стає набагато вишуканішою, якщо уникати дієслівних рим, а також слів із подвоєнням приголосних у складх, які римуються потім, наприклад, життя-буття-каяття, коріння- насіння і т.д. А останнім часом взагалі стало модно робити неповну, недосконалу риму, яка ніби гуляє. Я не дуже люблю так писати, але Ви спробуйте, може у Вас вийде. І до того ж відчуєте різницю у змістовому оформленні, так ніби контрасніше буде.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")