Ось це зло і добро у нас так переплелося, як у Вас на ілюстрації, і де воно котре ніяк не можна розібрати. Здавалось би розігнали упирів, вибрали своїх(так думали) українських, вони ж бо разом були на Майдані, давали надії... а ні, знов осічка...то де ж воно те добро?...Старше покоління, що вже не має сил піднімати майдани так і каже, що одна надія на Бога, от як Бог дасть, так і буде - вже не від одного це чую.
Немов щось схибилось у наших мізках. і ми вже неспроможні відрізняти добро від зла... В нас засів якийсь руйнівний вірус... Дай Боже, нам позбутися його!!!
Пані Алло, питання ВИБОРУ між ДОБРОМ та ЗЛОМ є вічним для людства. Але в сучасній Україні, як на мене, вже йдеться не просто про ДОБРО чи ЗЛО, але про дещо більше - про існування, як такої, української нації. Бо зараз це вже стало руба: бути повноцінним народом на власній землі, чи знову(ВКОТРЕ!) повернутися до існування під чоботом зовнішнього ворога! І, як завжди в історії українства, внутрішній ворог є не менш небезпечним, ніж ворог зовнішній. Починаючи з часів Руїни, зловмисна діяльність внутрішніх ворогів України була чи не більш ефективною, ніж діяльність ворогів зовнішніх...
Де є добро, там буде й зло обов'язково. Так було, є і буде. Це особливість людського життя. І ми нікуди від цього не дінемось. Ідеального суспільства не було і не буде. ***Хай щастить!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")