Приходить воля нам у снах Яскравою зорею, І навіть в сні наводить страх Безмежністю своєю. У боротьбу, немов у вир, За волю, за бажання Летять гінці уздовж і вшир, Долаючи страждання. Затамувавши серця стук, Ми раді до нестями, Що можем стиснути в п’ястук Життя із почуттями. Але проходить певний час, І ми, відкривши очі, Всі розумієм… промінь згас… Ми знов посеред ночі… А недосяжна нам зоря, Що гріла душу й серце Помандрувала за моря, Знайшовши там кубельце.
Обминає щастя нашу Україну Та її нізащо в біді не покину. Ще зійде зорею добро нам в сторонці, Грітимемось щастям ,як влітку на сонці. Все буде добре йде ВЕСНА!!! Несе в долонях радість.
Нагадались мотиви Лесі Українки. Вірю, що все буде краще. Від світлячка, промінчика, віри, бажання, енергії наших сердець запалим досвітні вогні нашої любові. І цією світлою енергетикою запалимо до життя інших. Всього ВАМ найкращого! БУДЕМ ЖИТИ!
Все буде добре.Вже підросли нові залізняки і гонти, кармелюки й чучупаки, богуни і шухевичи. Вони зараз там, на сході, гартуються, а потім повернуться і поставлять Україну на достойне місце в світі.Буде тяжко, але ми переможемо.
Я бачу, що в кожному коментарі стукає гаряче серце з вірою в добро і перемогу, і це мене дуже тішить, бо коли ми об'єднуємось, то наша віра зростає, і прийде той час, коли вона своїм ростом дістанеться неба, і Бог дасть їй своє благословіння. Щиро дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")