Коли душа відірвана від тіла,
Це існування! Ти вже не живеш!
Ти просто “зомбі” в тебе зникла сила,
Не знаєш хто ти і куди ідеш.
Бо без душі, ти просто соломина,
Ти залишки того, що відбуло,
Нема зерна, є місце де хлібина
Колись манила рідних до стола!
Лишилась біль, загубленість, тривога,
Шугає думка десь під небеса,
А ти в сльозах, надієшся на Бога-
Що в тепле тіло, вернеться душа!
|