Любов запалює святий вогонь спасіння ,
Чуже посіяне тут не зійде насіння ,
Згниє коріння і не проросте,
Не люблене ,то й вродиться пусте!
Ненавість- нищить все, їй не потрібна воля!
Вирощує бадилля, щоб рости в роздоллі ,
Буяє, щоб урожай глушити ,
Чужою кров`ю , життя творити.
Мудрість- це дане Господом благословення ,
Щоб рід нас ріс! Христос Воскрес! Його явлення
Нам допоможе ,щоб господар встав,
Й нарешті ,все бадилля , позривав!
|