Вірш "Пам'ять"
Пам'ять
Минають дні,- швидко летить час.
Змінюються покоління та віки .
Незвідане майбутнє манить нас,-
Линемо до нього крізь роки.
Стираються із пам'яті події, люди,
Забуваємо ми дати ,імена .
Є спогади,що не діваються нікуди,
Перед очима постають немов стіна.
Буває,згадуємо радісні події.
Гріють душу вони довго нам,
Вселяють в серце доброту й надії,
Котрі подовгу будуть жити там.
Пам'ять,часом ,нам приносить сльози.
Згадуємо те,що ще болить.
Неначе з серця витягли занози,
А їхнє місце довго ще кровить.
Спогади ведуть нас у минуле.
З теплом пригадуємо радісні роки.
А варто жити тим,що промайнуло?
Чи краще відпустити ті думки?
Наша пам'ять зовсім не бездонна.
Зітреться все,що неважливо нам.
Лиш певний спогад, думка,- мов ікона
Поселяться навік в душевний храм.
Додав: olesaharitonova21 (17.12.2020)
| Автор: © Олеся Харитонова
Розміщено на сторінці : Філософам , Харитонова Олеся
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1325 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): Пам'ять , спогади , Події
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА